Brouwpunt

Bierbrouw pakket

Het startpunt voor bierbrouwers

Bestel direct een bier brouw pakket
kwalitatief bier brouw pakket

Brouw je eigen bier met een bierbrouw pakket!

Bier brouwen is fun en iedereen kan het! Benieuwd hoe jouw eerste, zelf gebrouwen biertje smaakt? Wij ook! Met Brouwpunt willen wij jou helpen om thuis je eigen bier te brouwen. Begin je bier brouw avontuur met een van onze bierbrouw starterspakketten. Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van kwalitatieve goede bierbrouw pakketten. Je heb de keuze uit een van onze 10 bierstijlen en per bierstijl meerdere variante. Brouw jij liever een Weizen of een Oak aged Russian Imperial Stout?

Wij hebben alles in het assortiment en regelmatig komen er weer nieuwe recepten uit. Door het zorgvuldig kiezen van de hop, mout en graan combinatie kunnen wij de kwaliteit zo goed mogelijk evenaren met de grote craft brouwerijen uit Nederland. In onze starterspakketten zitten alle producten die jij nodig hebt om een top bier te brouwen. Bij ons krijg je ook in ieder bierbrouw starterspakket gratis het reinigingsmiddel geleverd. Wij vinden het belangrijk dat jij hygiënisch kan werken en het meeste kans op een heerlijk bier hebt! 

Standaard of Plus bierbrouw pakket? Unboxing!

Starterspakket standaard

Meest voordelige pakket. Bereid het bier met de middelen de jij beschikbaar hebt in de keuken. Het bottelen van het bier doe je met  je eigen beugelflesjes.

Starterspakket PLus

Luxe pakket! Met dit pakket kun je bier brouwen, vergisten, meten van het alcoholpercentage en je eigen bierflesjes bottelen met een kroonkurkapparaat .

Lorem ipsum dolor sit amet...

BEKIJK ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT

 

STARTERSPAKKETTEN

KLIK HIER

INGREDIËNT PAKKETTEN

KLIK HIER

CURSUS BIER BROUWEN

KLIK HIER

Leer zelf bier brouwen!

VOLG DE 7 STAPPEN EN BROUW ZELF TOP BIER!

ZELF BIER BROUWEN STAPPEN

Werkwijze

Bestel je bierbrouw pakket bij Brouwpunt.

1

Maak je keuze

Kies uit één van de 10 bierstijlen uit ons assortiment en bepaal of je het Standaard of Plus pakket wilt bestellen

2

Wij gaan aan de slag

Onze hop, mout en gist wordt wekelijks vers verpakt om voor jou een top kwaliteit bierbrouw pakket af te leveren.

3

Jij gaat het bier brouwen

PostNL levert het pakket en nu kun jij aan de slag. Met onze duidelijke instructie kun jij in eigen keuken een heerlijk bier brouwen.

More information